Prøver en gang til, skal vi..?

Denne bloggen har vel egentlig vært nedlagt en god stund nå. Jeg fant ut at blogspot er det som passer meg best, men det betyr ikke at jeg ikke liker denne bloggen. For all del… den er fin. Men jeg føler den er litt unyttig. For det første er jeg elendig til å oppdatere den. For det andre vet jeg ikke hva jeg skal skrive her. Jeg vet jo at det ikke er noen som leser den. mehehehe.. gøy å ha blogg når ingen leser liksom.

Men nå har jeg tenkt. Og jeg har kommet frem til noe. Dette skal være en blogg om meg, og om det jeg vil at den skal handle om. Og jeg har tenkt å ignorere det faktum at ingen leser den. hurra!

Jeg skal bli flinkere til å oppdatere den (ja, det har jeg jo ikke sagt før). Vurderer også å skifte bloggnavn, men vi får se. Og for å avslutte dette informasjonsfylte innlegget, linker jeg til en helt utrolig, vakker, nydelig sang. (skulle egentlig legge ut videoen her på bloggen, men det funker visst ikke på samme måte her som på blogspot, så det failet).

LINK (trykk på den!)

Og, btw. Jeg har sett denne herlige mannen live. Han og resten av de fantastiske gutta i Kaizers. LYKKE

Tags:

  1. Ingeborg Mumrikk’s avatar

    En blogg om Ingunn – det høres forskrekkelig lovende ut 😀
    De beste bloggene er ofte dem som ikke bekymrer seg over lesertall. Time will show, come what may. Jeg skal i alle fall lese!

    xxxxx

Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.